regenboog

 

 

 

 effata
gemeenschap van christenen onderweg  

 


 

Jongerenwerking

Binnen de Effatawerking is er ruimte voor kinderen en jongeren. In onze vieringen zijn jongeren hartelijk welkom en ze worden actief bij de vieringen betrokken. Daarnaast is er een aparte ruimte waar de jongeren na de viering elkaar kunnen ontmoeten, naar muziek luisteren, strips lezen, ….
Regelmatig worden voor de jongeren ontspanningsactiviteiten georganiseerd. Die gaan vaak door in de schoolvakanties. Om jullie allen wat op de hoogte te houden van deze activiteiten zal hieronder af en toe een klein verslag komen. veel leesplezier!

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat we niet veel hoeven te doen om voor een gezellige dag te zorgen. Deze trend willen we het komende jaar ook verder zetten! Even overlopen wat we gedaan hebben en wat we nog van plan zijn te doen het komende werkjaar.


Planning voor de komende maanden:

Kerstvakantie: jaarlijkse schaatsnamiddag met gezellig avondmaal achteraf.Verslag van filmavond:

Omdat het vorig jaar zo'n groot succes was kozen we dit jaar ook weer voor een filmavond. voor maar € 2 hadden veel jongeren geen reden om niet te komen! Resultaat: we waren met een groep van 13, genoten van veel hapjes, drankjes en 2 mooie en soms wel diepzinnige films. Ook de opkuis nadien ging goed samen, bewijs dat jongeren kunnen kuisen als het echt moet ;). Volgend jaar nog een filmavond? Ik denk het wel.
Tot over enkele maanden voor het volgende verslag.

Voor meer informatie: Elien Vanderhaegen: elienvanderhaegen@hotmail.com

     Jongerenwerking1       Jongerenwerking2

Activiteit Jongeren op maandag 11 februari 2013

Terug naar boven  Terug naar boven

regenboogvoetbalk


© 2003 - 2017  ~  Effata, Overwale 3 bus 3, B 9000 Gent  ~  + 32 (0)496 25 48 07 (Fons)  ~  + 32 (0)495 41 03 23 (Chrisje)  ~  info@effata.be